Happy House For Happy Pets

-Because we really care-

Dobro došli u Happy House

Happy House je pansion za čuvanje pasa mini, malih, patuljastih i pojedinih neagresivnih sredjih rasa. Nalazi se u mirnom delu Borče, kod Pupinovog mosta. U našoj srećnoj kući sve je prilagođeno ljubimcima koji pored udobnog smeštaja i ishrane, imaju maksimalnu pažnju i nadzor tokom 24 časa.
Smešten u porodičnom naselju sa privatnim kućama, pansion Happy House pruža idealne uslove za boravak Vašeg ljubimca, daleko od gradske buke i gužve. Vlasnici pansiona su veliki zaljubljenici u životinje, prvenstveno pse, kojima su posvetili ceo život.
Happy House čuvanje kućnih ljubimaca odvija se u porodičnom okruženju, psi su slobodni tokom celog dana, dok se hranjenje obavlja u posebnim sobicama. Poželjno je da vlasnici donesu potrebnu količinu hrane na koju je pas navikao, ali postoji i mogućnost pansionske ishrane uz odgovarajuću naknadu.

Pansion Happy House poseduje unutrašnji prostor (sa regulacijom temperature u odnosu na vremenske prilike) u kome psi borave, natkriven deo dvorišta što ljubimcima omogućava da borave na svežem vazduhu i za vreme jakog sunca ili kiše, kao i veliku ograđenu travnatu površinu sa rekvizitima za igru i uživanje.
Kako bi pas boravio kod nas, neophodno je da ispunjava sledeće uslove:
– mora biti zdrav;
redovno vakcinisan;
obeležen mikro-čipom;
ne sme biti agresivan;
mora doći na kratko upoznavanje.
Ukoliko procenimo da je vašem ljubimcu prijatno kod nas i da njegovo prisustvo ne ugrožava druge pse, dobrodošao je u naš pansion.

Ono po čemu se Happy House izdvaja jeste apsolutna posvećenost ljubimcima, vlasnici pansiona sa psima su u svakom trenutku, čak i spavaju sa njima u zagrljaju.
Radno vreme pansiona je 00-24 , dok se prijem i odjava pasa vrši u periodu od 10 do 18h svakog dana uz prethodni dogovor i najavu.